google
Google (4.7/5.0)  
Klanten vertellen logo
Klanten Vertellen (9.2/10)

Autobedrijf EMC Maasdijk

Bel voor een afspraak
0174 - 510 839

BANDENSERVICE

Autobedrijf EMC biedt talloze merken tegen scherpe prijzen. Wij beschikken over een breed assortiment zomer- en winterbanden en kunnen alle maten leveren.
Autobanden wisselen (Zomer en winter)
Laat uw winter- en zomer banden op tijd wisselen. Dit bespaart geld, want als u bij verkeerde temperaturen door rijd op uw winter- en of zomer banden slijten uw banden sneller.
Winterbanden
Winterbanden bieden maximale veiligheid door meer grip en een veel kortere remweg onder de 7°C. Ze zijn speciaal afgestemd op regen en sneeuw. De kans op persoonlijk letsel voor u en anderen is aanzienlijk minder. Rijden op winterbanden is per saldo niet duurder, immers uw zomerbanden slijten niet in de winterperiode. In een aantal wintersportlanden zijn winterbanden verplicht en riskeert u een boete bij geen gebruik.
Opslag van jouw banden
U kunt uw winter - en zomerbanden tegen een kleine vergoeding per jaar door ons laten opslaan. Dit bespaart uw opslagruimte en vervoer van uw banden.
Uitlijnen en balanceren
Met een goed uitgelijnde auto rijdt u veiliger, zuiniger en comfortabeler, ook slijten uw banden en auto-onderdelen minder snel. Door de banden te balanceren, ervaart u minder trilling, heeft u beter contact met de weg, een regelmatige bandenslijtage en hoger rijcomfort.
Reparatie Autobanden
Wij kunnen bijna elke lekke band repareren. U bent zó weer op weg. Wacht niet te lang met reparatie. Te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van uw band veroorzaken waardoor reparatie onmogelijk wordt.


Banden vervangen en uitlijnen doen we terwijl u geniet van een lekkere kop koffie.

Aircoservice

Een grondige reiniging van de airco voorkomt bacteriën en vieze geurtjes. Bovenstaande check, reiniging en de servicebeurt voor een gereduceerd tarief!
Waarom is airco-onderhoud belangrijk?
Zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt altijd als het u niet uitkomt! Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Ook bacteriën en vieze geurtjes zijn aanwezig bij een slecht onderhouden airco.
De aircoservice van Autobedrijf EMC
 • Aircocheck; Visuele inspectie van uw airco
 • Aircoreiniging; Een grondige reiniging van de airco voorkomt bacteriën en vieze geurtjes
 • Aircoservicebeurt; Het controleren van de correcte werking van het mechaniek en het vullen en recyclen van het koudemiddel volgens de officiële eisen.
 • Volledige Airco combinatiebeurt; Bestaat uit de bovenstaande check, reiniging en de servicebeurt voor een gereduceerd tarief!

UITLEZEN STORINGSGEHEUGEN

Geeft jouw auto een storing aan en je weet niet wat er aan de hand is? Wij zoeken de storing binnen een mum van tijd op met ons diagnose apparatuur.
Storingsdiagnose van uw auto
Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. Met ons diagnoseapparatuur kunnen wij de fout of storing uit het geheugen lezen. Onze vakkundige mensen helpen u daarna weer snel op weg.

Zodra duidelijk is wat uw auto mankeert, kunnen we na goedkeuring van de offerte uw auto repareren. Daarbij kunt u niet alleen rekenen op vakwerk van onze professionele monteurs. Maar ook op een scherp uurtarief. U betaalt aanzienlijk minder dan bij de dealer.

APK BENZINE & DIESEL

Tijdens de APK keuring beoordeelt onze RDW-erkende keurmeester jouw auto op een groot aantal punten. Verkeersveiligheid en milieu staan hierbij centraal.

Daarbij letten we op de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast checken we of de uitstoot van uw auto aan de milieueisen voldoet.

Daarvoor doen we bij dieselmotoren een roetmeting en bij benzinemotoren een viergasmeting. En tenslotte controleren we kentekenbewijs deel I, het voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.

Wanneer de APK gratis is
Een deel van de werkzaamheden bij een APK en een onderhoudsbeurt is hetzelfde. Dus dat levert u een besparing op. Mocht er wat aan uw auto mankeren, dan kunnen we dat meteen repareren. En u bent uw auto maar één keer kwijt. Door de APK en een kleine of grote onderhoudsbeurt te combineren, bespaart u dus tijd en geld. En het levert u bovenal gemak op.
Veel voordeliger dan de merkdealer
Voor de kwaliteit die wij leveren, betaalt u een aantrekkelijk prijs. Dat komt door ons scherpe uurtarief. Daardoor bent u bij ons altijd voordeliger uit dan bij de merkdealer.
APK all-in prijzen
Rijdt uw auto op benzine? Dan kunt u hem bij ons APK laten keuren. Heeft u een diesel? Dan kunt hiervoor ook bij ons terecht. Onze tarieven zijn all-in. Dat betekent dat we geen bijkomende kosten rekenen voor afmelden, viergas test of roetmeting.

ONDERHOUD & REPARATIE

Een grote- of een kleine beurt? Onze monteurs houden jouw auto in topconditie. Wij beschikken over de modernste apparatuur.

In onze werkplaats ben je voor de volgende werkzaamheden bij ons aan het juiste adres:
Grote- en Kleine onderhoudsbeurt
Nieuwe APK
Aircoservice
Bandenservice
Schadeherstel
Kwaliteitsonderdelen

Wij gebruiken alleen kwaliteitsonderdelen en bieden een complete service. Bij een standaard onderhoudsbeurt controleren wij altijd voor u:

 • Remmen en Remvloeistof
 • Schokdempers
 • Koelsysteem
 • V-riemen
 • Ventilatiesysteem
 • Oliepeil
 • Accu
 • Verlichting
 • Claxon
 • Emissiewaarden
 • Ontsteking en Bougie's
 • Wisbladen en ruitensproeier
Bel voor een afspraak
0174 - 510 839
Of maak online en afspraak
Contact Formulier

SCHADEHERSTEL

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft jouw auto een deukje of wellicht ruitschade opgelopen? Autobedrijf EMC brengt jouw auto snel en voordelig in oorspronkelijke staat.
Auto- of ruitschade
Wij beschikken over de modernste equipement in huis op het gebied van plaatwerkherstel en kunststofreparaties. Hiermee kunnen onze vakmensen vaker lastige deuken en gescheurde bumpers toch repareren. Behalve dat repareren milieuvriendelijker is dan vernieuwen, is het ook nog eens goedkoper. Er hoeven geen dure onderdelen worden gebruikt en de kosten voor het spuitwerk liggen ook nog eens lager. Uiteraard wordt ook op deze reparaties garantie gegeven en blijft uw fabrieksgarantie van kracht.
Vervangend vervoer
Wij zorgen dat u niet zonder auto zit, als we uw auto weer in topconditie brengen. Met een vervangende auto houden we u mobiel. Uitdeuken, repareren, spuiten, ruit reparatie en vervangend vervoer! Bij Autobedrijf EMC bent u aan het juiste adres!. 
Snel ruitschade opgelost
Het herstellen en vernieuwen van autoruiten is specialistisch werk. Uw verzekeraar wil graag dat dit door vakmensen wordt uitgevoerd. Wij werken samen met bijna alle verzekeringmaatschappijen!

In de meeste gevallen wordt hierbij uw eigen risico verminderd of heeft u zelfs helemaal geen eigen risico meer.

Heeft u ruit- of autoschade? Maak een afspraak en voor u het weet is uw auto weer als nieuw.

Chat openen
Vragen?
Autobedrijf EMC Maasdijk
Hi, kunnen we je helpen?